Her i vores hus er glæde

En flot reception Ældresagen holdt i Nørresundbys smukke gamle rådhus.Fremtiden i huset er ældresagens gode virke og foreningshus. Mange var mødt op og glæden boblede, ikke mindst fordi skøn musik strømmede fra Aalborg Pensionistorkester.En super flot eftermiddag. Der i den flotte gamle byrådsal stod jeg og så ud på Torvet og mine tanker gik på nostalgisk vis tilbage. Nok ikke mange af de tilstedeværende har i den grad haft deres liv på Nørresundby Torv, som jeg.Her er jeg vokset op og dengang var der virkelig liv i gaden. Som voksen har vi haft forretning på Torvet i knap 25 år. Desværre har der i de senere år ikke været så meget liv i Nørresundby Midtby.Nu er vi godt på vej og som Sundbynit glæder det mig,at det gode gamle hus igen danner rammen om mere liv og en bedre fremtid for midtbyen.
Anette Valentin
Sundbynit og byrådskandidat C

Dette indlæg blev udgivet i Politik. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar